MALATYA / BATTALGAZİ - Hanımın Çifliği Fatih İlkokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104.yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.Okulumuzun bahçesinde gerçekleşen kutlama, renkli görüntülere sahne oldu.

Programımızda öğrencilerimizin sunduğu gösteriler büyük ilgi gördü.Ayrıca sandalye kapmaca, yumurta taşıma, balon patlatma, çuval yarışı ve halat çekme yarışmalarıyla öğrencilerimiz çok eğlendiler.

Nis

Türk Anneler Derneği Beşiktaş Şubesi öğrencilerimize çanta, kırtasiye ve giyim yardımında bulundular.Öğrencilerimize gösterdikleri sevgi ve ilgi, öğrencilerimizi çok mutlu etti.

Nis

3/A Sınıfı öğrencileri "Yapay Çevre" Etkinliği düzenledi.Yaparak-yaşayarak öğrenme modelini uyguladıkları bu etkinlikle öğrenciler hem eğleniyor, hem de öğreniyorlar.

Mrt

Tüm öğrencilerimize ağız diş sağlığı eğitimi verildi.

Mrt

Kütüphaneler Haftası kitap okumanın önemini anlatan şiirlerle kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü havanın yağışlı olmasından dolayı okul koridorunda yapılmıştır.

Mrt

12 Mart 1921'de kabul edilen İstiklal Marşı'mızın bu yıl 103.yıldönümünü kutladık.

Mrt

4.Sınıf öğrencilerimiz Çocuk Trafik Eğitim Parkına giderek hem öğrendiler hem eğlendiler

Mrt

"1-7 Mart Yeşilay Haftası" günün anlam ve önemini anlatan yazı ve şiirlerle kutlandı.

Mrt

"1-7 MART DEPREM HAFTASI" nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik:

Mrt

Okulumuza koridor kütüphanesi yapıldı.

Ock

Öğrenciler birinci dönemin son haftasını hem öğrenerek hem de eğlenerek geçirdiler.

Ock

Toplum Destekli Polis ekipleri ve Trafik Polisleri okulumuzu ziyaret ederek 1.Sınıf öğrencilerimize eğitim verdi.

Dilimizin zenginlikleri projesi afiş tasarım yarışması düzenlendi.

10 Kasım Atatürkü anma töreni okulumuzda düzenlendi.